Російські війська вдарили ракетами по Запоріжжю: є поранені — Події

Російські війська вдарили ракетами по Запоріжжю: є поранені - Події

Фото: Суспільне Запоріжжя

У п’ятницю, 31 березня, російські окупанти атакували ракетами Запоріжжя. Внаслідок ворожого удару є поранені. Про це у коментарі «Суспільному» розповіла речник головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Юлія Баришева.

— Внаслідок ракетного удару двоє людей отримали легкі поранення, їм на місці було надано медичну допомогу, від госпіталізації вони відмовилися. В одному з будинків було заблоковано жінку та дитину 2022 року народження, їх уже звільнили рятувальники. Також пошкоджені три житлові будинки, два будинки частково зруйновані, — розповіла представниця ДСНС.

При цьому керівник Офісу президента Андрій Єрмак написав, що «прильоти» були у Комунарському районі Запоріжжя. Він також розповів про обстріл із літака міста Оріхів у Запорізькій області двома ракетами. 2 цивільних були поранені, один у тяжкому стані.

У ніч проти 31 березня РФ обстріляла Запоріжжя. Вибухи лунали двічі – близько півночі, а потім — о 5-й ранку. Руйнування отримали цивільні споруди: виникла пожежа у приватному будинку, вибуховою хвилею пошкоджено сусідні будинки.

Джерело