ЗСУ завдали вісім ударів по районах зосередження росіян — Події

ЗСУ завдали вісім ударів по районах зосередження росіян - Події

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські військові відбили понад 50 атак російських окупантів на сході. Тим часом загарбники випустили балістичні ракети у мирних містах України. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

— Протягом доби противник завдав 2 ракетних, 25 авіаційних ударів і здійснив 6 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Не маючи бажаних результатів на полі бою, ворог продовжує цинічно вести війну проти мирних громадян. Сьогодні Російська Федерація знову завдала ракетних ударів по цивільних об’єктах міста Дружківка Донецької області та інших населених пунктів України, застосувавши балістичні ракети. Внаслідок ворожих атак є поранені серед цивільного населення. Імовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, — зазначили у Генштабі.

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямах. Протягом цієї доби підрозділами Сил оборони України було відбито понад 50 атак супротивника. Найзапеклішими залишаються бої за райони населених пунктів Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

Тим часом Авіація Сил оборони за добу завдала 8 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 3 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та 2 склади боєприпасів противника.

Джерело