На Одещині засуджено чоловіка, який у припадку ревнощів забив кохану на смерть | Події

Нагадаємо: злочин був скоєний у червні минулого року. В ході слідства поліцейські встановили, що 42-річний житель селища Затоки, який знаходився на іспитовому терміні за замах на крадіжку із проникненням у житло, поїхав на відмітку до районного органу пробації, а повернувшись додому, побачив, що його 43-річна співмешканка розпиває алкогольні напої з незнайомцем.

Між цивільною парою спалахнула сварка, у розпалі якої чоловік нещадно побив жінку кулаками, а коли вона знепритомніла, поклав її на ліжко і пішов спати. Вранці, виявивши потерпілу без ознак життя, зловмисник викликав «швидку».

На час слідства правоохоронці помістили правопорушника під варту. Надалі було встановлено, що смерть жінки настала внаслідок набряку головного мозку, який викликала закрита черепно-лицева травма.

Зібравши достатньо доказів того, що до злочину причетний співмешканець убитої, слідчі районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули чоловіку обвинувачення в умисному вбивстві.

Розглянувши матеріали провадження, дослідивши докази, надані поліцейськими, суд визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді семи років та трьох місяців позбавлення волі. Також суд зобов’язав чоловіка сплатити судові витрати на залучення експерта у розмірі майже 2500 гривень.

За матеріалами поліції

Источник