Перевірено роботу встановленої модульної амбулаторії в смт Первомайське

 

Заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрій Гранатуров разом з начальником управління охорони здоров’я облвійськадміністрації Максимом Безносенком та директором КНП «Медичний центр ПМСД» Мішково-Погорілівської сільської ради Павлом Цопою відвідали смт Первомайське, де завдяки співпраці Миколаївської ОВА та міжнародної медичної організації «Лікарі без кордонів» встановлена та працює модульна амбулаторія.

 

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив Максим Безносенко.

 

У цій амбулаторії приймає лікар, який надає первинну медичну допомогу, у двох кабінетах можна отримати психологічну підтримку. За добу амбулаторія обслуговує до 30 відвідувачів, які мають змогу дізнатися на місці про тиск, рівень цукру крові, зробити спірограму тощо.

 

За призначенням лікаря, який веде прийом в амбулаторії, партнери проєкту, «Лікарі без кордонів», безоплатно надають ліки хворим.

 

«Хочемо окремо подякувати людям, завдяки яким все це працює, а саме «Лікарям без кордонів»: Робіну, Алексу, Вільяму, Дмитру, Ігорю, Інні, Тетяні, Андрію, Катерині, Наталії, Андрію, Віталію, Ігорю, Віктору, Джоелу і Олександру та дякуємо всій організації за співпрацю та таку необхідну допомогу Миколаївщині», — зазначив начальник УОЗ ОВА.

 

Окрім цього, під час поїздки оглянули зруйновану внаслідок ворожих обстрілів амбулаторію в с. Білозірка.

 

Разом до Перемоги!