Куди сховати монетку, щоб поліпшити свій добробут і приманити гроші в життя

Потужний грошовий потік не змусить себе чекати.

З давніх часів відомо, що монета може посприяти залученню грошової удачі і стати справжнім магнітом, який почне притягувати гроші в гаманець. Перш за все, потрібно вибрати монетку. Вона може бути будь-якого номіналу, а також бути валютою будь-якої країни. Головне, щоб вона вам подобалася і з нею були пов'язані приємні спогади, інформує Ukr.Media.

Добре, якщо монета матиме два кольори — срібний і золотий. Дуже дієвими вважаються монети з благородних металів. Тож якщо у вас є срібна монета, то з неї вийде відмінний талісман. Але, підійде і звичайний метал, з якого зроблені багато монет в світі.

Монетку потрібно начистити до блиску, це можна зробити за допомогою соди або зубної пасти. Потім, її слід покласти на вікно так, щоб в повний Місяць на неї падало місячне світло. Якщо такого вікна не знайти, то можна вийти на вулицю і потримати талісман під Місяцем близько 10 хвилин.

Після цього, монетку ховають в гаманець так, щоб ви могли її бачити щоразу, коли ним користуєтеся. Наприклад, багато портмоне мають прозорі кишеньки. Далі, монетку потрібно періодично діставати з гаманця і очищати її від зайвої енергетики, яка може порушувати грошовий потік.

Тобто, її знову потрібно натерти до блиску і потримати під місячним світлом. Віддавати свою монетку нікому не можна, так як разом з нею може піти благополуччя.

Источник