У Запоріжжі молодик помстився за сусіда тим, что зарубав сокирою його кривдника. ФОТО | Події

На спецлінію 102 зателефонувала 64-річна мешканка Запоріжжя та повідомила, що, виявила свого брата без ознак життя.

На виклик негайно прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті — рубаними ранами голови.

Заявниця повідомила, що востаннє спілкувалась із братом телефоном увечері 1 квітня. Після цього він перестав виходити на зв’язок, тому вона занепокоїлася і вирішила відвідати його особисто.

У результаті оперативних заходів працівники карного розшуку встановили, що до злочину причетний 24-річний наркозалежний місцевий мешканець. Він скоїв убивство, аби вступитися за свого 73-річного сусіда, з яким його жертва грубо поспілкувалася по телефону. Він цинічно бив сокирою кривдника по тілу та голові, а коли сокира зламалася, знайшов та продовжив наносити удари іншою. Щоб приховати сліди злочину, молодик намагався підпалити тіло загиблого та змити сліди крові з ганку і свого взуття.

Поліцейські затримали зловмисника. За умисне заподіяння смерті іншій людині фігуранту загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

За матеріалами поліції Запорізької області

Источник