Пожежа та пошкоджені приватні будинки: наслідки обстрілів на Харківщині

Ілюстративне фото: ДСНС  У Куп’янському районі сталася пожежа у сільгосппідриємстві.

7 квітня у селі Кучерівка Петропавлівської громади ворожий снаряд впав на територію  сільськогосподарського підприємства.

Було пошкоджено будівлі, сталася пожежа. Рятувальники виїхали гасити загоряння о 17:21.

«Горіла металева ємність із залишками скрапленого газу на площі 10 кв.м. О 17:43 вогнеборці локалізували вогонь та о 17:50 повністю загасили його», — розповіли у ДСНС Харківської області.

У селищі Дворічна Куп’янського району обстрілами пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди. На місці влучання ворожого снаряду бійці ДСНС виявили пошкодження житлового будинку та надвірних забудов на території одного з приватних домогосподарств. Також пошкоджені паркани двох сусідніх маєтків. Минулося без постраждалих. 

Минулої доби поліція зафіксувала п’ять фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і відкрила кримінальні провадження.

Як писав KHARKIV Today, минулої доби щонайменше 18 населених пунктів Харківської області зазнали ударів росіян. Під час обстрілу прикордонного села Харківської області загинув чоловік. Троє людей, серед яких боєць ДСНС, підірвалися на вибухівці і доставлені до лікарні.

Джерело