56-річний Венсан Кассель та 26-річна Тіна Кунакі розлучилися після п’яти років шлюбу

У зірок є 3-річна дочка Амазоні.

У це складно повірити, але це факт — Венсан Кассель і Тіна Кунакі розлучилися після п'яти років шлюбу. Як повідомляють французькі ЗМІ, буквально день тому актор видалив всі фотографії 26-річної дружини зі своїх соціальних мереж, а вона своєю чергою вперше відзначила свій день народження без Венсана, інформує Ukr.Media.

Що ж стало причиною їх розставання? Все прозаїчно і просто — справа в зраді.

Як повідомляють джерела, близькі до пари, Тіна Кунакі зрадила своєму 56-річному чоловікові — поки невідомо, хто саме став причиною розбрату, але француженка явно віддала своє серце іншому. Навесні 2023 року вона була помічена на одному з пляжів Ріо в компанії свого друга — молоді люди весело проводили час і фліртували.

Відзначимо, що днями Тіна відзначила своє 26-річчя в колі друзів: ні привітань, ні присутності чоловіка вона так і не дочекалася.

Нагадаємо, що кохані стали зустрічатися, коли дівчині було 19 років. Французький актор одружився на маловідомій моделі після розлучення з Монікою Беллуччі, їх весілля пройшло в мальовничому Біарріце. Через деякий час модель народила дочку Амазоні.

Источник