У Запоріжжі росіяни вдарили по приватному будинку — загинули батько і донька — Події

У Запоріжжі росіяни вдарили по приватному будинку - загинули батько і донька - Події

Фото: t.me/kurtievofficial

У Запоріжжі росіяни вночі вдарили по приватному будинку — загинули 50-річний батько і 11-річна донька. Про це вранці 9 квітня повідомило Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

— Станом на 8:00 на місці події загинуло 2 людей, 50-річний батько і 11-річна донька… З-під завалів співробітники ДСНС врятували 46-річну матір, яку передали лікарям швидкої. На щастя, старша донька була в гостях, — розповіли рятувальники. 

Станом на 8:00 пошук постраждалих та аварійно-рятувальні роботи завершені. За даними ДСНС, російські військові здійснили ракетний обстріл Запоріжжя, в результаті якого сталося часткове руйнування житлового будинку з подальшим загорянням. Вибуховою хвилею пошкоджені сусідні будинки і вікна у поряд розташованих будівлях. 

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив у своєму телеграм-каналі, що загибла дитина була 2012 року народження, дівчинка вона пішла з життя в кареті швидкої допомоги.

У десятках сусідніх будинків пошкоджено вікна і покрівлі. Вулиця відключена від газу та електрики. На місці працюють служби, є два комунальних автобуси, у яких люди можуть зігрітися та випити гарячі напої.

Джерело