Опублікували список актуальних вакансій у Нововолинську та громаді | Новини Нововолинська

Опублікували список актуальних вакансій у Нововолинську та громаді | Новини Нововолинська

Нововолинське управління Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості оприлюднило перелік актуальних вакансій станом на 11-те квітня.

Про це повідомляють на сайті міста.

Актуальні вакансії:

барменвантажник біовідходівверстатник деревообробних верстатівверстатник широкого профілюгірник з ремонту гірничих виробокгірник очисного забоюголовний механікдвірникелектрик цехуелектрогазозварникелектрозварник ручного зварюванняелектромонтажник з освітлення та освітлювальних мережелектромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткуванняелектрослюсар підземнийзавідувач складуінженер з охорони праціінженер-електроніккасир торговельного залукухарлистоноша (поштар)майстер гірничиймайстер цехумалярмашиніст бульдозера (будівельні роботи)машиніст друкарсько-висікального агрегатамашиніст екскаватораменеджер (управитель) зі збутумолодша медична сестра (мол. мед. брат) (санітарка, санітарка-прибирал., санітарка-буфетниця та ін.)начальник відділуобвалювальник м’ясаобрубувачоператор комп’ютерного наборупідсобний робітникпокрівельник рулонних покрівель та покрівель зі штучних матеріалівпресувальник (хімічне виробництво)продавець продовольчих товарівслюсар з механоскладальних робітслюсар-ремонтникслюсар-сантехнікспеціаліст державної служби (місцевого самоврядування)техніктокартрактористукладальник-пакувальникфрезерувальникшвачкашихтувальникюрисконсульт

Детальну інформацію про вакансії, консультації щодо пошуку роботи та підбору працівників у Нововолинську можна отримати за телефонами: 03344 3 21 15; 03344 3 30 42; 096 541 41 71. Або звертайтеся за адресою: провулок Поштовий, 1.

Джерело