У Кам’янці-Подільському відбувся перший випуск релокованого університету внутрішніх справ

У Кам’янці-Подільському відбувся перший випуск релокованого на Хмельниччину Харківського національного університету внутрішніх справ.

Уже найближчим часом дипломовані слідчі, експерти, кіберполіцейські, фахівці з публічної безпеки приступлять до виконання своїх функціональних обов’язків в підрозділах поліції 16 областей нашої держави, інформують у Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області.

Привітали випускників заступник Голови Нацполіції Олександр Фвцевич, начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук, заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Володимир Юр’єв, представники інших силових структур та місцевої влади.

«Сьогодні ви робите новий крок у житті. Це дуже відповідально. Особливо в такий непростий час, коли йде війна, — звертаючись до випускників, наголосив Олександр Фацевич. — Перед поліцією стоїть дуже багато завдань. Не тільки із забезпечення правопорядку на відносно мирній території. Наші співробітники пліч-о-пліч з іншими представниками сил оборони беруть участь у боротьбі з ворогом. Тож сподіваємось, що найближчим часом у нас з вами буде дуже багато роботи по відновленню конституційного порядку на звільненій території всієї нашої держави».

Нагадаємо, з початком повномасштабного вторгнення агресора на територію України частина потужностей університету була релокована з Харкова до Кам’янця-Подільського.

Джерело