Які речі в жіночій сумочці негативно впливають на енергетику та залучають бідність

Що таке енергетика жіночої сумочки і про що вона говорить.

Жіноча сумочка є щоденним доповненням до образу. Він завжди знаходиться поруч зі своєю володаркою, а тому повинен залучати удачу, а не відштовхувати її. Щоб сумочка приносила удачу важливо пам'ятати, що деякі речі в ній носити категорично заборонено, інформує Ukr.Media.

Старі фото, навіть якщо там зображена сама жінка або її сім'я, будуть притягувати до себе тільки негатив і невдачі. Найчастіше ми в житті, і ми на фото — це дві різні людини. Так, старі фотографії не дають можливості розвиватися. Якщо хочеться нагадувати собі про близьких, краще регулярно міняти фото на більш свіжі. У всіх фото різний час актуальності. Якщо кардинальних змін із зовнішністю не відбувалося, то в сумочці може перебувати фото, якому не більше року.

Голка в сумці також не повинна знаходитися. Вона відлякує удачу. Якщо вам необхідно взяти з собою голку з ниткою, то для них варто взяти окремий пакет або навіть іншу сумку. Навіть у футлярі голка буде нести з собою проблеми і біди. При цьому шпилька, навпаки, є захисним оберегом, який рекомендується носити з собою.

Розбите дзеркальце не повинне бути ні в сумочці, ні в будинку. Воно здатне притягувати невдачі, які будуть настільки сильними, що впоратися з ними буде дуже складно. Розбите дзеркальце може спровокувати аварію при русі на дорозі. Також воно може залучити небезпечну людину або недобросовісних продавців.

Сміття, наприклад, автобусні квитки, чек або фантики від цукерок не повинні бути в жіночій сумочці. Мотлох може залучати негативну енергію, яка відштовхує від вас фінансову удачу. Важливо викидати накопичене в сумці кожні 2-3 дні. Це дозволить зберегти удачу.

Нагадування про неприємні події і людей з минулого теж варто безжально викидати. Наприклад, подарунок від колишнього залицяльника, з яким ви недобре розлучилися, важливо прибрати зовсім. Якщо така річ приносить асоціації з чимось іншим, то її можна залишити. Але якщо при кожному погляді на неї у вас з'являються негативні емоції і спогади, варто негайно позбавлятися від такої речі. Її можна залишити вдома або на роботі.

Чужі речі в сумочці неприпустимі. Якщо вам необхідно щось комусь принести, зробити це необхідно вкрай швидко. За пару годин чужа річ в сумці не заподіє шкоди, але носити її більше, ніж добу не можна. В іншому разі ви відчуєте її негативний вплив.

Источник