Їжте і ставайте молодшими: 4 недооцінені продукти для збереження молодості та краси

Маловідомі продукти з неймовірними властивостями.

Ми не часто бачимо ці продукти в списках найкорисніших, а шкода, адже за своїми властивостями вони не поступаються багатьом популярним суперфудам!

Можна скільки завгодно займатися спортом і пити БАДи за розкладом, але все це не має ніякого сенсу, якщо ви не будете стежити, що лежить в вашій тарілці. Раціон, складений з корисних продуктів — ваш ключ до вічної молодості, міцного здоров'я і краси. Сьогодні ми розповімо про "помічників" в меню, властивості яких явно недооцінюють. Їжте їх хоча б раз на тиждень, щоб рідше хворіти і прекрасно виглядати!

Фініки

Ці "натуральні цукерки" неймовірно багаті калієм, який допомагає роботі серця і судин, зміцнює нервову систему і заряджає нас енергією. Використовуйте їх в якості перекусу раз на тиждень з метою профілактики захворювань нервової системи і нормалізації кров'яного тиску, інформує Ukr.Media.

Спаржа

Всього одна чашка зеленої спаржі містить половину добової дози фолієвої кислоти і вітамінів групи В. За рахунок цих чарівних властивостей продукт допомагає не тільки боротися з депресією, але і підтримувати молодість шкіри, а також перешкоджає випаданню волосся і полегшує симптоми наближення менопаузи у жінок після 40 років.

Квасоля

Бобові містять рекордну кількість фітоестрогенів, завдяки яким на 40% знижують ризик раку грудей і кишечника. Квасоля є ідеальним дієтичним продуктом, допомагає зберігати серце здоровим і знижує рівень холестерину в крові.

Кава або чай з корицею

Всього одна чашка кави або чаю в день з додаванням пікантної спеції допомагає знизити ризики неврологічних розладів. Кориця має протизапальні та антимікробні властивості, а її включення в раціон служить відмінною профілактикою хвороби Альцгеймера.

Источник