Лілія Ребрик привітала батька з днем народження, поділившись в мережі архівними фотографіями

Як це зворушливо!

Відома актриса та ведуча програм "Ранок Вдома" та "Дочекаюсь" на каналі "Дім" Лілія Ребрик у своєму інстаграмі показала рідкісні кадри з сімейного архіву, інформує Ukr.Media.

Телезірка привітала батька з особистим святом і знову зворушила своїх шанувальників. Днями батько Лілії Ребрик відзначив день народження. Лілія цього дня працювала на зйомках проєкту "Дочекаюсь", і не могла привітати тата особисто, тому зробила це через свій інстаграм. Актриса поділилася відео, на якому вона у легкій рожевій сукні ходить містом з рідною людиною, а доповнила пост пісня гурту ТІК "Донечка".

"Тато! З днем народження! Люблю тебе і пишаюся, який ти в мене! Найкращий! Найтурботливіший! Найдобріший! Усміхайся частіше! А ми — всією родиною будемо тебе радувати”, — написала ведуча каналу "Дім” Лілія Ребрик.

До привітань приєдналися також колеги зірки — актриса Ольга Сумська та ведучий Анатолій Анатоліч. А шанувальники Лілії Ребрик захоплювалися неймовірно теплими сімейними кадрами:

  • "Як це зворушливо. Вам дуже пощастило з таким татом, коли можна так просто говорити про все на світі, гуляючи парком і відчувати себе в душі маленькою дівчинкою, яку тато розгойдує на гойдалках, бажаю міцного здоров'я вашому татові, він у вас найкращий!"
  • "Здоров'я та довгих, щасливих років життя вашому татові! Він щаслива людина, має таку гарну талановиту дочку, як ви Ліля".

Источник