Данілов розповів про плани РФ щодо України — 17 квітня 2023 :: Донеччина

Російські окупанти розуміють, що перемогти військовим шляхом їм не вдасться, тож вони збираються внутрішньо дестабілізувати Україну. Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов у інтерв’ю ТСН.

За його словами, російські військові не зможуть здобути перемогу у війні на полі бою, тому РФ має інший план.

«Росія розуміє, що вона не може нас подолати військовим шляхом, вони зараз мають інший план. У них зараз план внутрішньої дестабілізації. Я про це вже неодноразово наголошував — питання внутрішньої дестабілізації для них зараз у пріоритеті», — сказав секретар РНБО.

Данілов зазначив, що РФ може робити ставку на дестабілізацію ситуації в Україні, оскільки вони є професіоналами в даному питанні, які вже неодноразово в цьому брали участь.

«Для того, щоб у нашому суспільстві почалося розлад, мають бути запущені якісь проекти, якщо вони вже не запущені, щоб усе це максимально активізувати саме на період травня місяця, може, це буде на початку літа. Але ще раз наголошую — це завдання РФ, тому що на полі бою так звана «друга армія світу» отримає фіаско», — підкреслив він.

Російський президент Володимир Путін вичерпав свою часову межу, повідомив секретар РНБО Олексій Данилов.

У Росії триває підготовча робота до переговорів, оскільки у Кремлі немає надії вирішити питання воєнним шляхом, вважає Олексій Данилов.

Джерело