Час визнати жорсткий момент — незручна правда про стосунки та успіх

Завжди пам'ятайте про це.

Катя не змогла досягти в житті успіху тому, що її чоловік Олексій покинув її, як тільки розбагатів. Дівчина сама нічим не займалася останні 10 років і завжди розраховувала лише на Олексія. Була впевнена, що він завжди їй допомагатиме і вирішуватиме її питання. На жаль, цього не сталося, інформує Ukr.Media.

Успіх проплив і повз Дениса. У Дениса багатий дядько. Денис багато років сподівався, що дядько візьме його працювати на хорошу посаду до себе. Де добре платитимуть, а робота буде нескладною. На жаль, цього не сталося.

Що спільного у цих двох історіях? І Катя, і Денис у житті розраховували на інших людей. Були переконані, що їм допоможуть.

Незручна правда про стосунки та успіх у тому, друзі, що не варто чекати, що хтось вам допоможе!

Може, й допоможе хтось. А може й ні. У будь-якому випадку, щоб одного разу не опинитися біля розбитого корита, завжди потрібно розраховувати лише на себе.

Забувайте, що хтось вам допоможе за гарні очі, споріднені зв'язки чи просто так з великої дружби. Рухайтесь самі у житті. Зменшуйте залежність від інших людей у питаннях успіху. І зменшуйте свої очікування. Все у ваших руках і не в чиїхось більше.

Источник