У Бахмуті загинув захисник із Харківщини

Вадим Закалістов. Фото: Нововодолазька громада Україну обороняв мешканець Нової Водолаги.

Вадиму Закалістову було 36 років.

У понеділок 17 квітня у місті Бахмут Донецької області під час виконання бойового завдання загинув військовий із селища Нова Водолага Харківського району Вадим Закалістов. Про це повідомили у Нововодолазькій селищній раді.

Вадим Закалістов народився 22 листопада 1986 року. Навчався у школі-інтернаті в Новій Водолазі. Там зустрів кохану, рано одружився. Разом із дружиною виховував трьох дітей.

«Він був справжнім господарем, відповідальним, порядним чоловіком і чуйним та люблячим татом. Понад усе турбувався про свою родину, був дивовижно добрим і щирим. Осиротів дім без господаря, неможливо повірити в те, що він більше не повернеться, не обійме своїх любих і найрідніших, не візьме до рук інструменти, щоб полагодити щось у будинку чи на подвір’ї», — зазначили у Нововодолазькій селищній раді.

До Збройних сил України Вадим Закалістов доєднався у перші дні повномасштабного вторгнення. Він служив водієм зенітного артилерійського відділення зенітного ракетно-артилерійського взводу. 

Вадим Закалістов. Фото: Нововодолазька громада

Як писав KHARKIV Today, 14 квітня у Бахмуті загинув військовий із Сахновщинської громади Сергій Щербина. Андрій Штанопруд із Красноградської громади отримав смертельні поранення 31 березня неподалік селища Хромове у Бахмутському районі.

Джерело