Рівняни скаржаться: доїхати до кладовища неможливо: Таксі бере 100 грн. від Кооперативного

Після Великодня, напередодні поминальної неділі, коли люди масово їдуть на кладовище прибирати могили рідних, проблема поганого доїзду особливо дратує. Громадський транспорт переповнений і курсує погано.

Найбільш невдоволені телефонують до Радіо Трек, мовляв, ми можемо все. Тож дуже дякуємо за таку довіру! А тепер по суті питання.

В управлінні транспорту про поганий доїзд знають. Запевняють, що 49-а маршрутка та 11-й тролейбус курсують на цвинтар у звичному режимі, втім, нарікання людей не дивують, бо щороку ситуація одна і та ж.

Тут у всьому звинувачують власників приватних авто.

Ситуація там дуже складна через водіїв приватних авто.

 

Вони не зважають на дорожні знаки – «Зупинка громадського транспорту» і «Зупинка заборонена», повністю заставили проїжджу частину і тролейбус фізично не може заїхати туди й розвернутися, то в чому наша вина? –

прокоментував ситуацію заступник начальника відділу  управління транспорту і зв’язку Дмитро Царук.

Маршрути погоджені, громадський транспорт щодня виходить за графіком в рейс. Тож розбиратись мають патрульні, бо не забезпечують дотримання правил паркування біля кладовища.

У патрульній поліції повідомили, що за весь день було лише два звернення щодо затору на дорозі по вулиці Енергетиків.

На місці правоохоронці виявили невеликий затор. Його пов’язують з ремонтними роботами на проїзній частині.

 

Працівники дорожньої служби повідомили патрульним, що ремонтні роботи будуть тривати недовго, – повідомила Тетяна Рачок, прессекретарка Патрульної поліції у Рівненській області.

Джерело