Стартував обласний культурно-патріотичний проєкт «Мистецька артилерія. Разом до Перемоги!»

 

У п’ятницю, 21 квітня, в м. Вознесенськ стартував обласний культурно-патріотичний проєкт «Мистецька артилерія. Разом до Перемоги!», який створений за підтримки управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації та творчої співпраці військового оркестру 406 оабр ім. генерал-хорунжого О. Алмазова ВМС ЗСУ, Миколаївського коледжу культури і мистецтв й Обласного палацу культури з метою відзначення першої річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників, підняття морально-психологічного настрою населення Миколаївської області, піднесення ролі захисників та захисниць України та популяризації духовно-культурної спадщини українського народу.

 

На початку концертної програми до присутніх в залі Вознесенського міського будинку культури звернулась начальниця управління культури, національностей та релігій облвійськадміністрації Олена Буберенко.

 

У свою чергу, начальник Вознесенської районної військової адміністрації Сергій Шурабура та начальниця відділу культури та спорту Вознесенської міської ради Наталія Логинович наголосили на важливості для населення даного культурного проєкту та зазначили, що армія і народ єдині, як у відсічі ворога й вигнання його з наших територій, так і в культурно-мистецькій сфері.

 

Далі присутні в залі мали змогу переглянути запропоновану концертну програму.

 

За інформацією управління культури, національностей та релігій Миколаївської облвійськадміністрації.