Генштаб: на Луганщині відбулася перестрілка між військовими РФ та «вагнерівцями» — Події

Генштаб: на Луганщині відбулася перестрілка між військовими РФ та "вагнерівцями" - Події

У тимчасово окупованій Станиці Луганській сталася бійка зі стріляниною між російськими солдатами та членами приватної військової компанії «Вагнер». Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

— Не маючи значних досягнень на полі бою, військовослужбовці ЗС РФ та представники ПВК «Вагнер» все частіше намагаються відшукати винних у цьому. Відповідальність за власні тактичні прорахунки та допущені втрати перекладають один на одного. В результаті, нещодавно у населеному пункті Станиця Луганська Луганської області сталася бійка між військовослужбовцями ЗС РФ та найманцями ПВК «Вагнер», яка переросла у перестрілку. Внаслідок конфлікту є загиблі з обох сторін, — йдеться у повідомленні.

Також у відомстві зазначили, що у населеному пункті Мостики Луганської області російські військові облаштували місцеву школу під військовий шпиталь.

— Там є велика кількість поранених росіян. Крім того, у всіх медичних закладах окупантів існує великий дефіцит медикаментів та перев’язувальних матеріалів, — наголосили у Генштабі.

Частина Луганської області перебуває під тимчасовою окупацією російських військ. Зараз у цьому напрямі тривають бої. Наші захисники дають гідну відсіч супротивникові, захищаючи українські території.

Джерело