Через велику кількість гравців, Мудрику та Мадуеке доводилося переодягатися у коридорі на базі «Челсі»

Кожен з гравців «Челсі» хотів поспілкуватися та бути ближче до ще тодішнього тренера – Грема Поттера.

Стало відомо, що Михайло Мудрик і Ноні Мадуеке переодягалися біля роздягальні англійського клубу, бо футболістам не вистачило місця. Це сталося в той час, коли в «Челсі» було менше травмованих спортсменів. Тож Грему Поттеру доводилося працювати з командою з 33-40 чоловік.

Найближчий матч «Челсі» запланований на 26-те квітня в рамках АПЛ. Суперником виступатиме «Брентфорд». Не дивлячись на те, що гості випереджають «синіх» у турнірній таблиці, експерти прогнозують успіх саме підопічним в.о. головного тренера Лемпарда. БК Вінлайн пропонує на перемогу «Челсі» приємний коефіцієнт 1.68. Аби укласти парі швидко та зручно, слід завантажити Winline APK на смартфон.

За даними джерела, усі гравці англійського клубу вважали, що гідні працювати з першою командою. Тому футболісти, які не потрапили у заявку «Челсі» на матчі, відчували розчарування – вони прагнули уваги Поттера (тоді ще головного тренера «синіх»). 

«Челсі» навіть був змушений переобладнати роздягальню через кількість гравців у тренувальному центрі. Тож до завершення реконструкції деяким футболістам доводиться переодягатися в коридорах. Серед них Михайло Мудрик та Ноні Мадуеке. За повідомленнями ЗМІ, деяким гравцям навіть довелося сидіти на підлозі під час зборів команд.

Слід додати, що Мудрик поки ще не провів жодного повного матчу за «Челсі». У восьми матчах, у яких півзахисник виходив на поле, він відзначився однією результативною передачею і жодного разу не забив.