На Буковині 30-річного чоловіка затримали за підозрою в умисному вбивстві | Події

До поліції надійшло повідомлення про те, що у Чернівцях в помешканні виявили мертвим чоловіка. 

Для з’ясування обставин загибелі буковинця, на місце події одразу виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, співробітники карного розшуку і Слідчого управління, кінологи, криміналісти, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та співробітники Чернівецької окружної прокуратури.

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці обстежили помешкання та виявили 58-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Попередньо правоохоронці встановили, що того вечора між двома чернівчанами на ґрунті неприязних відносин виникла суперечка, під час якої 30-річний місцевий житель завдав ножове поранення 58-річному буковинцю. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер, а зловмисник з місця злочину втік.

Поліцейські провели першочергові слідчі дії, у результаті яких встановили та затримали особу причетну до вбивства. Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

З місця злочину співробітники поліції вилучили знаряддя вбивства та низку інших речових доказів. Вилучене направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру МВС.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру. Триває досудове розслідування. 

За матеріалами поліції Чернівецької області

Источник