Давайте захистимо справедливість! Підтримайте Циплакова під судом, — нардеп Ігор Гузь | Новини Нововолинська

Давайте захистимо справедливість! Підтримайте Циплакова під судом, - нардеп Ігор Гузь | Новини Нововолинська

3-го травня о 8:00 відбудеться друге засідання Апеляційного суду у Луцьку по справі поліцейського Віктора Циплакова, який у Нововолинську спинив п’яного прокурора та не побоявся притягнути його до відповідальності.

Народний депутат Ігор Гузь на своїй фейсбук-сторінці наголосив, що Віктор Циплаков вже понад два роки відстоює свою честь та гідність, а ще – рівність українців перед законом та можливість для поліцейських зупиняти п’яних порушників за кермом, які б регалії та посади вони не мали.

Поліцейський подав апеляційну скаргу на несправедливе рішення суду. Попередньо, 22-го лютого відбулося засідання, проте, вирок суду першої інстанції залишився без змін. Сторони не заперечували, тож суд задовольнив клопотання судді.

“Так сталося, що Віктор, який не побоявся зупинити п’яного прокурора за кермом, тепер змушений постати перед судом за виконання свого обов’язку”, – додав Ігор Гузь.

Нагадаємо, інцидент трапився 11-го вересня 2020 року на вулиці Героїв АТО у Нововолинську. Поліція наздоганяла авто, що не зупинилося на вимогу, у водія легковика виявили ознаки алкогольного сп’яніння і склали відповідний протокол через відмову проходити освідування. Як виявилося, за кермом перебував Микола Троцюк, колишній начальник Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури.

3-го травня о 8:10 ранку в Апеляційному суді Волинської області у Луцьку буде розглядатись справа Віктора Циплакова.

Адреса: Луцьк, вул. Червоного Хреста,10. Всі деталі інциденту за посиланням.

Джерело