У Києві чоловік вдарив двох підлітків у скейт-парку — Події

У Києві чоловік вдарив двох підлітків у скейт-парку - Події

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві 36-річний чоловік вдарив по обличчю та тулубу двох підлітків, які каталися на трюкових самокатах (кікскутерах). Про це 2 квітня повідомила поліція.

— Правоохоронці з’ясували, до хлопців, 2009 та 2010 років народження, підійшов невідомий чоловік та почав сварити за те, що вони нібито ображають маленьких дітей, а потім спричинив їм тілесні ушкодження, вдаривши у обличчя та по тулубу. Упродовж доби поліцейські встановили чоловіка. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, — розповіли у відділі комунікації поліції Києва.

Конфлікт стався у парку Партизанської слави у Дарницькому районі. Столичні поліцейські розпочали кримінальне провадження. За умисне легке тілесне ушкодження чоловіку загрожують штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до 200 годин або виправні роботи на строк до одного року. 

На відео, яке опублікували в телеграм-каналах, можна почути, що чоловік та жінка за кадром сварять підлітка за те, що він ображає маленьких дітей та вимагають вибачення. Підліток не розуміє, про що йдеться, та просить не чіпати його руками.

Скейт-парк встановили у парку Партизанської слави в березні.

1 травня 59-річний житель Коростеня, який тягав за волосся жінок через паркування, отримав підозру.

Джерело