Звертаюся до міністра Ляшка з вимогою приїхати та побачити потребу в кластерних лікарнях у Володимирі і Нововолинську, — Ігор Гузь | Новини Нововолинська

Звертаюся до міністра Ляшка з вимогою приїхати та побачити потребу в кластерних лікарнях у Володимирі і Нововолинську, - Ігор Гузь | Новини Нововолинська

Нардеп Ігор Гузь звернувся до міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка з вимогою приїхати та побачити на власні очі потребу у двох кластерних лікарнях – і в Володимирі, і в Нововолинську.

Про це нардеп повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Ігор Гузь впевнений, що і в Нововолинську, і в Володимирі мають бути дві кластерні лікарні. Цього вимагають місцеві мешканці, тут розташовані важливі об’єкти, тому має бути виняток.

“Прошу вас, пане Ляшко, приїхати самостійно та побачити ситуацію на власні очі. Рішення шодо кластеризації лікарень повинно було бути озвучене ще у листопаді минулого року, а потім було перенесене на весну 2023 року. На жаль, на всі запитання, які ми спільно з владою Володимира та Нововолинська ставили, відповідей ми не отримали. Рішення приймається за завісою і наразі немає ніякої ясності.

Тим часом люди ставлять мені запитання про те, що буде з їхніми лікарнями. Саме мені, тому що я представляю їх інтереси, а я в свою чергу, запитую вас, оскільки вирішуєте саме ви. Дайте відповідь. Якщо, наприклад, завтра ви представите рішення, яке не відповідає баченню медичного персоналу лікарень одного з міст, то соціальна напруга в одному з міста може вилитися в вибух. Сотні тисяч людей з округу під час війни турбує наявність лікарні і якість медичних послуг у їхньому місті”, – зазначив Ігор Гузь.

Нардеп вважає, що в цій ситуації вихід один – у Володимирі, і у Нововолинську мають бути кластерні лікарні.

Джерело