В Одесі затримано злодюг, які побили та пограбували баристу практично на його робочому місці | Події

Подія сталася кілька днів тому пізно ввечері в Приморському районі Одеси.

Помітивши в парку Перемоги молодого чоловіка, який зачиняв пересувну автомобільну кав’ярню, зловмисники вирішили заволодіти його майном. Спільники накинулися на потерпілого, завдали йому ударів руками і ногами у груди та голову, а коли містянин впав на землю, — витягли з кишені куртки мобільний телефон і втекли.

Одесит звернувся до працівників відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1. Правоохоронці наступного дня встановили особи нападників – 19-річного уродженця Львова та його однолітка з Житомира. Викрадений гаджет поліцейські вилучили і повернули власнику.

«За наявністю достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігурантам про підозру у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), поєднаному із насильством, яке не є небезпечним для життя особи, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», — розповіла заступниця начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції Альона Кумайгородська.

Слідство триває.

За матеріалами поліції Одеської області

Источник