Шлагбауму вже 20 років, або як проїхати на продуктовий ринок (ФОТО)

Платного паркування на ринку немає. Галас у соцмережах підіймали дарма, вважає заступник директора центрального продовольчого ринку Анатолій Маєвський.

За його словами шлагбаум на розі Полуботка та Сагайдачного встановлений близько 20 років тому, відповідно до розпорядження міського голови, яке з того часу теж не переглядали:

Заїзд машин здійснюється теж згідно з розпорядженням міського голови у визначені години. Це три години зранку і три години ввечері для відвантаження товарів у торгові об’єкти на вулиці Полуботка та вулиці Пересопницькій.

 

А за шлагбаумом оті найближчі місця вони виокремленні для спецтранспорту, як то швидкої допомоги, пожежники та інші, — каже Анатолій Маєвський. 

Ще кілька місць біля шлагбаума займають буси фермерів. Вони заїжджають торгувати на звернення Рівненської ОДА з часів попередньої економічної кризи, і це вважається територія ярмарку.

Ситуацію щодо проїзду вулицею Шевченка хочуть покращити, і розмови про це між ринком і містом тривають, каже Анатолій Маєвський. Після відкриття для проїзду вулиці Шевченка, покриття потребує ремонту.

Зауважимо, що вулиці прилеглі до продуктового ринку днями ще й розчистили від стихійної торгівлі. У попередні роки на це «закривали очі», мовляв через карантинні обмеження та стрімке зростання цін люди були у скруті, а торгівля допомагала виручити кошти на прожиття.

 

На думку тих, хто давав таку вказівку очевидно часи змінилися до кращого. 

 

Джерело