Шлюб Роналду тріщіть по швах — Джорджіна занадто марнотратна

Кріштіану Роналду — не лише один із найкращих футболістів усіх часів, а ще й умілий бізнесмен.

Знаменитий португалець має ділову жилку, завдяки якій не пропускає жодної можливості заробити зайву копійчину. До того ж скупий Роналду не любить зайві витрати. Подейкують, саме тому поряд із футболістом і не затримувалися раніше красуні з найвищого світу. Втім, ходять чутки, що навіть нинішні стосунки Роналду з Джорджіною Родрігес тріщать по швах через скупість спортсмена!

Ідеальні відносини

Шанувальники Кріштіану вже раділи було тому, що всі ці роки їх кумир нарешті знайшов гідну супутницю життя. Здається, Джорджина щиро любить численних дітей Роналду. Більше того, модель, схоже, цілком поділяла наміри футболіста. Зрештою, не просто так адже мадам Родрігес пройшла через пекло в спробах народити коханому ще одного малюка чи дитину!

Сам Кріштіану, втім, відповідав Джорджині щирим коханням. Футболіст скрізь з'являвся виключно під руку з коханою. Більше того, Роналду особисто отримав у влади Саудівської Аравії дозвіл на спільне проживання із моделлю в одній квартирі. Нагадаємо, за законами тієї країни такі дозволи видаються лише людям, які перебувають в офіційному шлюбі. Але для Кріштіану зробили виняток, інформує Ukr.Media.

Загадкова деталь

Шанувальники футболіста не розуміють, чому Роналду досі не зробив пропозицію Джорджіні. Здавалося б, за 7 з лишком років спільного життя спортсмен і модель вже встигли достатньо дізнатися один одного! Подейкують, втім, що мати Кріштіану досі не довіряє майбутній невістці. А для Роналду слово матері — закон.

Втім, у січні 2022 року португалець вже обмовився про те, що планує весілля з Джорджіною. Щоправда, конкретних дат не назвав навіть тоді. «Завжди кажу їй: «Коли в голові щось переклацне”. Вона розуміє. Через місяць, рік, півтора, але весілля буде, у цьому я впевнений", — відмовився від журналістів спортсмен.

Новий скандал

Здавалося, що трагедія з появою на світ близнят лише згуртувала Кріштіану і Джорджину ще більше. Але наприкінці квітня 2023 року друзі пари несподівано проговорили журналістам: відносини футболіста та моделі тріщать по швах. А все, мовляв, через те, що мадам Родрігес, з погляду Роналду, надто марнотратна!

Подейкують, Кріштіану просто дратує поведінка Джорджини. Приятель спортсмена цитує Роналду: «Джорджина бісить мене тим, що проводить день за днем у торгових центрах. Вона бездумно витрачає, витрачає і витрачає нічого більше не роблячи! Зрозуміло, витрачає модель не свої гроші, а мільярди свого коханого.

Більше того, цю інформацію журналістам підтвердили не лише друзі футболіста, а й близькі друзі його матері. Мовляв, поки скупий Роналду несе в сім'ю кожну копієчку, Джорджина щодня просаджує кругленькі суми в бутиках. Ну а якщо мати Роналду теж вважає модель марнотратною, бути біді.

Источник