Росіяни обстріляли групу поліцейських під час евакуації людей із Бахмута, є загибла — Події

Росіяни обстріляли групу поліцейських під час евакуації людей із Бахмута, є загибла - Події

Фото: dn.npu.gov.ua

Під час евакуації мешканців Бахмута Донецької області російські окупанти влаштували масований обстріл. Внаслідок цього загинула жінка. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

— Правоохоронці отримали інформацію, що Бахмут потребує евакуації група місцевих жителів у кількості приблизно 20 осіб. Будівля, де вони сховалися, розташована максимально близько до лінії фронту. Щоб звільнити людей знадобилися значні сили та ресурси, — йдеться у повідомленні.

У рамках спецоперації військові вивозили людей на спецтранспорті та в обумовленій локації передавали їх поліцейським. В результаті вдалося врятувати лише 5 мирних громадян, інших розшукати не вдалося.

– Дорогий ворог накрив екіпажі вогнем. Літню жінку вбило на очах у сина, решта людей не постраждала. Незважаючи на нещадні обстріли, злагоджені дії учасників операції дозволили уникнути значних жертв, — наголосили у відомстві.

Як зазначили в поліції, евакуація з Донбасу все ще продовжується. Голова поліції Донецької області Руслан Осипенко закликав евакуюватися мешканців Костянтинівки та Часового Яру, а також усіх населених пунктів, наближених до «гарячих точок».

Росіяни обстріляли групу поліцейських під час евакуації людей із Бахмута, є загибла - Події

Джерело