Три станції метро у Харкові тимчасово не працюватимуть

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today У підземці пройде боксерський турнір.

Потяги Олексіївською лінією будуть курсувати на ділянці «Перемога» — «Держпром».

У суботу 13 травня станції «Метробудівників», «Захисників України» та «Архітектора Бекетова» тимчасово не працюватимуть. Також зачинять перехід зі станції «Спортивна» на станцію «Метробудівників». Це пов’язано із проведенням у цей день турніру з боксу на станції метро «Захисників України», повідомили у комунальному підприємстві «Харківський метрополітен».

У цей час рух потягів Олексіївською лінією буде організований на ділянці від станції метро «Перемога» до станції «Держпром» та у зворотному напрямку так:

  • від станції «Перемога» до станції «Наукова» з пересадкою до іншого складу, який буде прямувати до станції «Держпром»;
  • від станції «Держпром» до станції «Наукова» з пересадкою до іншого складу, що прямуватиме до станції «Перемога».

Коли рух Олексіївською лінією повністю відновлять, поки невідомо. Про це обіцяють повідомити додатково. Дізнатися інформацію про роботу метро можна за номером телефону: (057) 731-00-00.

Раніше повідомляли: Харківський метрополітен планує «осушити» тунель

Зазначимо, боксерський турнір відбудеться у суботу 13 травня о 14:00 у приміщенні станції метро «Захисників України». Вхід на нього — вільний. Захід назвали — «Боксерський турнір для харків’ян на честь героїв оборони Харкова».

Як писав KHARKIV Today, харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що у Харкові продовжать будувати третю лінію метро. Банки, у яких місто бере гроші на будівництво, підтримують проєкт.

Джерело