Ніна Матвієнко не буде розлучатися з чоловіком та звинуватила доньку у сімейних проблемах

Він повернеться, як Тоня вибереться.

Ніна Матвієнко нещодавно зізналася в тому, що вже тривалий час не проживає з чоловіком. Артистка зазначила, що ініціатором розставання стала вона, і попросила чоловіка з'їхати з її будинку на дачу, яка розташовується в Київській області, інформує Ukr.Media.

"Я просила його, щоб залишив мене. Він думав, що у нього є ще своє життя, яке він вибрав. Ніяких скандалів, нічого не було. Було усвідомлення того, що від нього в будинку немає толку. Я попросила говорити про те, що я у всьому винна і я погана", — розповідала співачка в одному з інтерв'ю.

Тепер же Ніна Митрофанівна пошкодувала про те, що поділилася подробицями особистого життя.

Матвієнко шкодує про те, що розповіла про конфлікт в сім'ї. За словами артистки, її історію роздули в пресі.

"Ми не збираємося розлучатися, не дочекаєтеся. Я європейка, українка. Ну посварилися, але потрібно давати другий шанс. Так сталося тому, що в будинку багато людей. Він не витримав, а потім я", — каже співачка.

Є припущення, що Ніна Матвієнко знову з'їдеться з чоловіком після того, як від неї з'їде Тоня Матвієнко з чоловіком і донькою. Пара прийняла рішення переїхати в окрему квартиру.

"Люди одужують, відбувається переоцінка. Він сказав, як Тоня вибереться, він переїде назад. Це і його будинок теж", — каже співачка.