На Херсонщині помер у лікарні мотоцикліст, який перекинувся у кювет. ФОТО | Події

До сектору поліцейської діяльності з обслуговування Великоолександрівської територіальної громади з місцевої лікарні надійшло повідомлення, що з одного з сіл до медзакладу із тілесними ушкодженнями після дорожньо-транспортної пригоди був доставлений 51-річний чоловік. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Як розповів начальник місцевого підрозділу поліції Олексій Суховецький, під час відпрацювання виклику поліцейські опитали місцевих жителів та встановили свідків події. Вони розповіли, що близько 10-ї години їх односелець, перебуваючи в нетверезому стані, їздив на мотоциклі Дніпро-11. Але на виїзді з населеного пункту мотоцикліст не впорався з керуванням, з’їхав із проїжджої частини в кювет і перекинувся. Односельці викликали на місце ДТП карету «швидкої допомоги», яка доставила потерпілого до лікарні в смт Велика Олександрівка.

У чоловіка діагностували переломи ребер, численні забої голови та тіла. Незважаючи на прийняті лікарями заходи з надання необхідної медичної допомоги, мотоцикліст від отриманих травм помер.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди було розпочате кримінальне провадження. Наразі призначене проведення необхідних слідчих дій та низки експертиз.

За матеріалами поліції Херсонської області

Источник