Юрій Заславський розповів про діяльність партії “Слуги Народу” на Хмельниччині

Голова ради громад політичної партії “Слуга Народу” у Хмельницькій області, нардеп Юрій Заславський поділився ключовими напрямками діяльності депутатів місцевих рад у Хмельницькій області.

Зокрема у Хмельницькій міській раді депутатами “Слуги Народу” було підтримано рішення, щодо модернізації громадського транспорту в обласному центрі. Завдяки цьому у Хмельницькому буде закуплено нові 42 тролейбуси, відремонтовано депо та буде здійснена реконструкція мийки для тролейбусів.

У Ярмолинецькій громаді було ініційоване збільшення надбавки для працівників освіти з 5% до 20%, – все це стало можливим через збільшення надходжень до місцевого бюджету.

Окрім звичної депутатської роботи, народні обранці “Слуги Народу” активно допомагають Збройним Силам України: у Чемерівцях купують банно-пральні комплекси, у Деражні щотижня організовують передачі допомоги для бійців різних напрямків, у Полонному взимку депутати варили пальники (буржуйки) для бійців на схід. І вже традиційно депутати організовували передачі автомобілі для військових, за рік було передано близько 150 автомобілів від депутатів “Слуги Народу”.

“Вже 26 лютого 2022 року усі ми зібрались та сформували чіткий план роботи нашого депутатського корпусу у період воєнного стану, щоб кожен на своєму місці створив надійний тил для військової адміністрації та органів місцевого самоврядування”, – зазначив Юрій Заславський.

Джерело