Росіяни визнали частковий відступ під Бахмутом

Росіяни визнали частковий відступ під Бахмутом

Фото: Скріншот У Ігоря Конашенкова нелегка робота – брехати кожний день

Нібито «атаки відбито» і «проривів оборони російських військ не допущено», але при цьому росіянам чомусь довелось «зайняти новий рубіж».

Українські війська нанесли потужні контрудари в районі міст Бахмут і Соледар. Це було змушене визнати міністерство оборони країни-агресора Росії у п’ятницю, 12 травня.

Як заявив речник відомства генерал-лейтенант Ігор Конашенков, вчора ЗСУ «провели наступальні дії на всій лінії бойового зіткнення», а це понад 95 кілометрів.

Зазначається, що українські захисники здійснили 26 атак, задіявши понад тисячу військовослужбовців, а також до 40 танків.

Конашенков стверджує, що нібито «атаки відбито» і «проривів оборони російських військ не допущено», але при цьому росіяни чомусь відступили.

«На малоільїнівському напрямку з метою підвищення стійкості оборони підрозділами Південного угруповання російських військ зайнятий рубіж з урахуванням вигідних умов Берхівського водосховища», – додав російський генерал.

Нагадаємо, вчора секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що ЗСУ вдалося посунути окупантів у Бахмуті.

А сьогодні заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що ЗСУ вдалося просунутись на 2 км на Бахмутському напрямку та не втратити жодної позиції за тиждень.

Джерело