Обставини трьох ДТП із постраждалими встановлює поліція Хмельниччини. ФОТО | Події

Дорожньо-транспортні пригоди сталася у Хмельницькому, Теофіполі та на Волочищині. Поліцейські за вказаними фактами відкрили кримінальні провадження і встановлюють усі обставини подій.

Так, одна з ДТП сталася близько у м. Хмельницькому по Старокостянтинівському шосе. 83-річний пенсіонер впав у салоні внаслідок різкого прискорення тролейбуса, за кермом якого перебував 52-річний водій. В результаті падіння пенсіонер отримав тілесні ушкодження й був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Інша ДТП мала місце у Теофіполі по вулиці Богдана Хмельницького. Відбулося зіткнення між автомобілями «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого перебував 49-річний житель с. Гаврилівка, та «Renault Scenic» під керуванням 51-річного місцевого жителя. Внаслідок аварії 56-річна пасажирка автомобіля «Renault» отримала тілесні ушкодження.

Ще одна аварія сталася на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварине», поблизу смт Війтівці. Відбулося зіткнення між автомобілем «Audi» під керуванням 24-річної хмельничанки та мотоциклом «Дніпро», за кермом якого перебував 16-річний місцевий житель. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Волочиської багатопрофільної лікарні.

В усіх вказаних випадках слідчі поліції відкрили кримінальні провадження і наразі встановлюють усі обставини подій.

За матеріалами поліції Херсонської області

Источник