Бен Аффлек так різко й емоційно зачинив двері перед Джей Ло що став мемом про труднощі у відносинах

Перетворили прогулянку до машини на драму.

Актор Бен Аффлек на відео різко зачинив двері машини перед невдоволеною співачкою Дженніфер Лопес і роздратовано розвів руками. Ролик із милим підписом про галантність швидко став мемом про труднощі у відносинах, інформує Ukr.Media.

У Мережі розійшлося відео з Беном Аффлеком та Дженніфер Лопес, які разом сідають у машину. Ролик з'явився в тіктоці з милим підписом, у якому автор посту хвалить Бена за галантність — зірка Голлівуду відчиняє перед дружиною двері авто.

"Бен Аффлек показує, що лицарство ще померло".

Але, здається, у подружжя не все так гладко, як здається з першого погляду. У ролику Бен Аффлек виглядає втомленим і роздратованим, а Дженніфер Лопес — суворою та невдоволеною. Може, сталася невелика сварка?

Аффлек відчинив двері машини, щоб Лопес сіла, і різко зачинив двері. Він обійшов авто і помітив людину, яка знімала ролик. Тут Аффлек не стримав почуттів і злісно підняв руку.

Бен Аффлек давно зарекомендував себе як герой жартів про смуток, смиренність та втому. І тепер завдяки живій міміці актора відео здається готовим мемом про труднощі стосунків. У коментарях глядачі пишуть, що впізнають себе у героях ролика. Також люди припустили, що причина невдоволення зірок — постійне перебування під камерами папараці чи фанатів.

  • "Бен Аффлек — це просто я по життю".
  • "Щастя у відносинах виглядає так".
  • "Бен Аффлек як амбасадор мого настрою".

Источник