Вони були разом?! 15 голлівудських пар, які колись зустрічалися

Ось це поворот!

Часто знаменитості будують відносини з колегами по цеху, і ми часто чуємо про те, що ті чи інші зірки стали зустрічатися, передає Ukr.Media. Такі романи часто тривають недовго, але іноді справа доходить навіть до весілля. Але буває, так що зірки утворюють абсолютно несподівані пари, і коли ми дізнаємося, що вони колись зустрічалися, то округляємо очі від подиву. Сьогодні ми зібрали для вас 12 пар Голлівуду, які колись були разом.

Різ Уізерспун і Джейк Джилленхол

Ця зіркова пара прозустрічалась цілих два роки — з 2007 по 2009. На даний момент Різ одружена агентом Джимом Тотом, а Джейк все ще вільний.

Кіра Найтлі і Джеймі Дорнан

Кіра і Джеймі теж зустрічалися всього кілька років — з 2003 по 2005, але нічим серйозним роман не закінчився. Зараз Кіра заміжня за музикантом Джеймсом Райтоном, а Джеймі одружений на актрисі Амелії Уорнер.

Обрі Плаза і Майкл Сірка

Пара познайомилася на зйомках фільму «Скотт Пілігрим проти всіх» і прозустрічалась приблизно рік. За словами Обрі, вони трохи не одружилися у Лас-Вегасі. Зараз Сірка вільний, а в 2016 році Плаза вчинила камінг-аут як бісексуалка.

Ліззі Каплан і Меттью Перрі

Ця неймовірна зіркова парочка протрималася цілих 6 років — з 2006 по 2012. У вересні цього року Ліззі вийшла заміж за актора Тома Райлі, з яким прозустрічалась два роки. Меттью ж все ще неодружений.

Райан Гослінг і Сандра Буллок

Райан і Сандра познайомилися в 2002 на зйомках картини «Відлік вбивств». Були парою вони недовго — всього кілька місяців. Зараз Сандра самотужки виховує двох дітей — прийомних Луїса і Лілу, а в квітні 2016 в сім'ї Райана Гослінга і Єва Мендес з'явилася друга дитина.

Едвард Нортон і Кортні Лав

Роман, зав'язавшийся на зйомках скандально відомого «Народ проти Ларрі Флінта», тривав цілих три роки. В одному інтерв'ю вони навіть повідомили, що побралися, але пара розлучилася, причому не на самій приємній ноті — Кортні заявила у своєму твіттері, що Едвард повинен їй 300 тисяч доларів. П'ять років тому Ед одружився на продюсера Шоне Робертсон, пара виховує сина Атласу. Кортні все ще не заміжня.

Блейк Лайвлі і Леонардо Дікапріо

Ця зіркова пара протрималася разом всього кілька місяців — з липня по жовтень 2011 року. Лео все ще змінює карколомних подружок кожні півроку, а Блейк стала розсудливою, вийшла заміж за Райана Рейнольдса і народила йому двох дочок.

Ештон Катчер і Дженьюері Джонс

Юні недосвідчені Катчер і Джонс прожили спільно з 1998 по 2001 рік. Потім у Катчера було два зоряних роману — з Демі Мур, який закінчився розлученням, і з Мілою Куніс, який переріс у заміжжя досі цвіте і пахне. Дженьюері ретельно приховує подробиці свого особистого життя, і все, що про неї відомо, що 13 вересня 2011 року вона народила сина.

Бредлі Купер і Рене Зеллвегер

Бредлі і Рене зустрічалися з серпня 2009 по березень 2011 року. Після цього Купер зустрічався з актрисою Зої Салдана, моделлю Сьюкі Уотерхаус і, зрештою, з моделлю Іриною Шейк, яка нещодавно народила йому дочку. Рене, на жаль, все ще одна.

Тейлор Свіфт і Тейлор Лотнер

Ви, напевно, не здивувалися, що Тейлор Свіфт потрапила у цей список. До її особистому житті завжди прикута велика увага, проте відносини з Тейлором Лотнером дівчина намагалася тримати подалі від очей громадськості. Пара познайомилася на зйомках фільму «День Святого Валентина», де вони зіграли типову закохану парочку. Роман перенісся і в реальне життя. На жаль, Тейлор вирішила розлучитися з хлопцем через пару місяців, залишивши від їх відносин лише милі фото і пісню Back to December.

Джастін Тімберлейк і Фергі

Зіркова пара зустрічалася в 1996 році. Тоді Джастін був милим кучерявим 16-річним хлопчиком з n'sync, а Фергі 23-річної висхідної поп-зіркою.

Діджей Мобі і Наталі Портман

У Мобі та Наталі був короткий роман у 2001 році. Обидва не люблять згадувати про ці стосунки, визнаючи, що вони принесли більше проблем, ніж радості.

Шер і Том Круз

Шер і Том Круз зустрічалися в 1987 році. Шер була на піку слави, а Тому тільки починав свою кар'єру. Співачка зізнається, що була шалено закохана в актора, і він точно входить в ТОП-5 чоловіків у її житті.

Камерон Діас і Роббі Вільямс

У 2003 році Камерон і Роббі застали цілуються і обіймались на пляжі Санта-Моніки. Стосунки тривали не довго, проте зірки залишилися хорошими друзями, а Камерон пізніше не раз допомагала Роббі радами.

Сара Джессіка Паркер і Роберт Дауні-молодший

Актори познайомилися на зйомках фільму «Перворідний» в 1984 році і незабаром почали зустрічатися. Роберт продовжував вживати наркотики, а Сарі ніяк не вдавалося умовити його вилікуватися. Він міг пропадати тижнями і заявлятися додому в обкуренном стані напівнепритомності.

Врешті-решт їй набридло постійно терпіти його витівки. Так закінчилися відносини довжиною в 7 років.

Источник