Понад 80 команд юних миколаївських футболістів взяли участь у кубку області «Разом до Перемоги»

 

Понад 80 дитячих команд з Миколаївської області різних вікових категорій протягом трьох тижнів змагались у відборі до фіналу Кубка «Разом до Перемоги», організований Асоціацією футболу Миколаївської області під патронатом начальника Миколаївської обласної військової адміністрації.

 

У ці вихідні, 27 та 28 травня, у Вознесенську вісім футбольних команд, вікової категорії 11-12 років, змагалися за Кубок «Разом до перемоги».

 

Підтримати юних спортсменів завітали начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім та народний депутат Олександр Пасічний.

 

«Цей футбольний турнір – не лише змагання, але й виховна платформа для наших молодих футболістів. Ваші зусилля та жага до перемоги – це приклад для нас», – сказав Віталій Кім.

 

За результатами змагань, у вищій лізі першість здобула команда «Дербі» з Первомайська, друге місце – СДЮСШОР «Миколаїв» 2011, третє – футбольна школа «Лідер» з Миколаєва, четверте – «Дебрі-2» з Первомайська.

 

Командам вручили подарунки від Віталія Кіма, Олександра Пасічного та Асоціації футболу Миколаївської області.

 

Нагадаємо, перші фінальні ігри відбулися минулих вихідних у Миколаєві, де змагалися футболісти 2007-2008 р.н. Володарем кубку Вищої ліги у перший день фінальних Ігор стала команда «Victory» з Первомайська, друге місце посіла СДЮСШОР «Миколаїв» 2007, третє – МДЮСШ «Новий Буг», четверте – ДЮСШ «Врадіївка». На другий день перемогла команда «Олімп» з Южноукраїнська, друге місце посіла команда СДЮСШОР «Миколаїв» 2008, третє – ДЮСШ «Казанка», четверте – команда Кривоозерського ліцею №1.

 

У першій лізі перше місце посіла команда «Торпедо Первомайськ», друге – ДЮСШ «Первомайськ», третє – СДЮСШОР «Миколаїв» 2012, і четверте місце – ДЮСШ «Єланець».

 

Додамо, що попереду ще три фінальні гри, остання з них відбудеться у червні.