Якраз і назавжди розвинути мислення багатої людини

Впровадивши нові звички, можна змінити фінансовий стан.

Думки впливають на вчинки, а отже, і на те, що відбувається в житті. Чому одні люди вміють заробляти і ставати забезпеченішими, а інші, попри всі спроби, не можуть вийти на новий грошовий рівень, інформує Ukr.Media.

Психологи впевнені, що звички та спосіб мислення — один із важливих факторів цієї відмінності. Заможні люди живуть з відкритим розумом, вірять у краще та звертають увагу на можливості, які підкидає їм життя. Розвинути таке мислення, що називається open mind, можна, діючи невеликими кроками.

Навчитися любити себе

Йдеться про дбайливе ставлення до головного ресурсу — часу. Щоб стати успішнішим і багатшим, необхідно навчитися планувати свій день, тиждень, місяць та роки. У вашому графіку має бути час для роботи, розвитку, хобі та турботи про себе.

Важливо складати графік дня і намагатися слідувати йому. Пожирають ваш час: соціальні мережі, перегляд ТБ. Звичайно, це розслаблює, але разом з тим краде цінний час, який можна провести куди якісніше.

Наповнити життя враженнями

Фахівці, зайняті вивченням мозкової діяльності, вважають, що нові нейронні зв'язки найшвидше утворюються, коли людина отримує сильні враження і вчиться чогось. Саме тому подорожі — ідеальний варіант для саморозвитку. Вони і кругозір розширять, і покращать когнітивні функції мозку, отже, дозволять мислити ясно і швидко, приймаючи вигідні рішення.

Якщо немає можливості для подорожей, наповніть життя новими враженнями: куштуйте нові страви, займайтеся незвичайними хобі, відвідуйте місця, де раніше не були.

Говоріть «Так!»

Страхи можуть скувати нас гірше за будь-які фізичні ланцюги, вони заважають погодитися на нову роботу, внести пропозицію або спробувати себе в несподіваній сфері. Боятися можна критики, втрати стабільності, ненадійності чи провалу. Але страх заважає бачити можливості, тому важливо навчитися говорити життю: «Так».

Іноді це буде приводити до провалів, іноді це обернеться перемогою — ви не дізнаєтесь, доки не зробите крок.

Радуйте себе

Щоб не втрачати мотивацію багато працювати, важливо розуміти, заради чого ви прикладаєте стільки зусиль. Не спрацюють глобальні плани відправити дітей до кращого вишу або накопичити на старість, найефективніше наш мозок відгукується на прості радості. Тому виділяйте певну суму щомісяця, щоб потішити себе. Не купуйте для себе побутові предмети, краще замовте сумку, туфлі або сходіть на масаж.

Знаходьте нові засоби отримати задоволення, впроваджуйте їх у повсякденне життя, тоді мотивація не пропаде.

Источник