На Вінниччині затримано жінку, яка під час сварки забила знайомого на смерть | Події

Оперативники Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції та Управління карного розшуку затримали 43-річну мешканку м. Калинівка, яка спричинила смертельні тілесні ушкодження 59-річному місцевому жителю.

До поліції надійшло повідомлення від мешканки Калинівки про те, що у сусідньому будинку вона виявила тіло господаря без ознак життя. За попередніми висновками судмедексперта, смерть потерпілого настала внаслідок отримання травм, несумісних з життям.

Як розповів начальник Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Володимир Олексюк, на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та зібрали докази причетності 43-річної місцевої жительки до скоєного правопорушення.

Зловмисницю поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Встановлено, що потерпілий разом із затриманою спільно відпочивали у його помешканні. Між ними виник конфлікт, в ході якого жінка побила чоловіка, після чого втекла з місця події. Від отриманих травм потерпілий невдовзі помер.

Наразі слідчими вирішується питання щодо повідомлення правопорушниці про підозру та обрання їй запобіжного заходу.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Санкція статті передбачає покарання – до 10 років ув’язнення.

За матеріалами поліції Вінницької області

Источник