Зірки, які терпіти не можуть один одного

Так собі піар…

Конфлікти — невід'ємна частина людського співіснування, яка іноді заходять надто далеко. Як кажуть, від любові до ненависті один крок. Особливо це помітно серед акторів, які постійно варяться в одному казані, інформує Ukr.Media.

Багато хто з наших кумирів терпіти не можуть один одного, але комусь професіоналізм дозволяє зіграти блискучу роль на одному майданчику зі своїм суперником, а когось ніколи не кличуть разом в один фільм. Адже у кожного в шафі є пара скелетів, старі образи і драматичні історії.

Кортні Лав і Дейв Грол

Дружина Курта Кобейна не змогла подружитися з колегами чоловіка, особливо з екс-барабанщиком Nirvana Дейвом Гролом. Після чергового періоду в наркологічній клініці, Кортні заявила, що всі права на записи групи належать їй. А пізніше почала розпускати чутки, що нібито Дейв завжди був закоханий в її дочку.

Сам музикант не раз говорив в інтерв'ю, що жодна людина в житті не викликала у нього стільки злості й обурення, як Кортні Лав. Хоча останнім часом відносини між ними почали теплішати.

Джилліан Андерсон і Девід Духовни

Парочка, яка стала символом 90-х років, насправді не може терпіти один одного. Хоча, якщо точніше, то Джил дуже не подобається Девід, оскільки вони володіють абсолютно різними характерами: вона — замкнений в собі інтроверт, а він — невгамовний екстраверт.

Та й за чутками, Духовни неодноразово намагався позалицятися за колегою, що тільки додавало йому мінусів. А ще однією причиною стали, звичайно ж, гроші. Андерсон дуже сильно дратувало, що гонорари агента Малдера в рази більше її власних.

Роберт Дауні-молодший і Терренс Ховард

У обох був контракт на три фільми про Залізну людину, але після оглушливого успіху першого фільму Роберт запросив гонорар побільше. Боси студії подумали і дали зірці все, що він просив. А щоб не роздувати бюджет, урізали гонорар Ховарда.

Той, звісно, страшенно образився і покинув знімальний майданчик. Хоча перед цим він намагався зв'язатися з Робертом, щоб той допоміг розібратися в ситуації. Безуспішно.

Сільвестр Сталлоне і Річард Гір

Відносини чоловіків не склалися з самого початку. Слая жахливо виводила з себе особа партнера, який був кумиром мільйонів жінок. Так як Сталлоне досить прямолінійна людина, свою злість він не приховував.

Одного разу Гір випадково пролив соус йому на штани, і зав'язалася бійка. Все повинно було закінчитися розбитим лобом Річарда, але Сільвестр наполіг на звільненні. З тих пір їх ніколи не кличуть в один фільм.

Шайя Лабаф і Том Харді

І ця парочка не злюбила один одного з початку старту зйомок. Харді постійно жартував над своїм партнером і, за словами Лабафа, був повернутий на розкоші, в той час як сам Шайя соромився своїх грошей.

Після чергової розповіді про свій Ferrari Лабаф не витримав і з кулаками накинувся на Харді. Він був настільки злий, що зміг вирубати великого Харді. Незважаючи на все, вони змогли закінчити фільм і з тих пір уникають один одного.

Алек Болдуін і Кім Бесінджер

Вони були найкрасивішою парою Голлівуду, але розбіжності по вихованню дочки створили між ними таку прірву, що вони навіть імен один одного чути не бажають.

Одного разу Алек не зміг додзвонитися до дочки і надіслав їй смс, після якого та спробувала покінчити з собою. Кім такий вчинок чоловіка зрозуміти і пробачити не змогла.

Райан Гослінг і Рейчел МакАдамс

«Щоденник пам'яті» вважається однією з найбільш романтичних мелодрам в історії, мало хто не мріяв зайняти місця головних героїв. Райан і Рейчел зуміли показати неймовірну історію кохання.

Але, як виявилося, насправді вони люто один одного ненавидять. Іноді їх скандали досягали таких машстабов, що режисер був готовий кинути все, звільнити обох і взяти нарешті нормальних акторів.

Філіп Кіркоров і Тіматі

У 2012 році Кіркорова визнали кращим артистом десятиліття, що викликало безліч питань у репера, який навіть засумнівався в адекватності членів журі. Артист відповів у своєму неповторному стилі, тобто вкрай грубо і не для дітей.

Постійні дрібні сутички тривали до 2017 року, коли раптово артисти примирилися і навіть записали разом пісню. «Якби мені сім років тому хтось сказав, що я запишу пісню з Філіпом Кіркоровим, я б, швидше за все, розсміявся йому в обличчя», — сказав тоді Тіматі.

Баста і Децл

Раптово, репери посварилися через гучну музику, яка лунала з клубу Басти «Газгольдер» і заважала Децлу. Потім пішли численні взаємні образи в Інтернеті.

Власне Децл без діла теж не сидів і за всі образи подав до суду, кілька позовів на загальну суму 4 мільйони рублів. Варто відзначити, що Баста суд все-таки програв.

Валерія і Ксенія Собчак

Дівчата посварилися через різні погляди на діяльність Pussy Riot, хоча в основному, вся їхня ворожнеча була лише в Інтернеті, де вони обсипали один одного образами.

Пізніше Валерія отримала звання «Народної артистки», що не могла обійти увагою Ксенія. Але і тут історія чомусь закінчилася раптовим примиренням, і жінки, здається, зарили сокиру війни.

Якщо подумати, то в цьому немає нічого дивного, подібне відбувається часто-густо, просто через свою професію артисти знаходяться під постійним поглядом преси. Та й до того ж, будучи чиїми-небудь кумирами, вони повинні подавати хороший приклад, а не бити і ображати людей. Хоча, ситуації все-таки бувають різними.

Источник