У Хмельницькому призначили нового керівника ТЦК

Хмельницький обʼєднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ОМТЦК та СП) отримав нового керівника –  майора Фурмана Олександра Вікторовича.

Олександр Фурман народився 17.02.1992 році у с. Калиня Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. Ще у юності обрав своєю майбутньою професією військову справу, тому у 2013 році закінчив Академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за спеціальністю «Управління діями підрозділів інженерних військ», інформують у пресслужбі Хмельницького обласного ТЦК та СП.

У лавах Збройних Сил України Олександр Фурман майже половину свого життя. У 2014-2016 роках  проходив службу на посаді помічника командира аеромобільного десантного батальйону. В 2016-2018 роках був командиром інженерно-технічної роти групи інженерного забезпечення. До призначення очільником Хмельницького ОМТЦК та СП, з 2019 року служив на посаді заступника начальника – начальника мобілізаційного відділення Кам’янець-Подільського РТЦК та СП Хмельницької області.

Олександр Фурман учасник російсько-української війни. Має 12 ротацій (4 роки) в зону проведення Антитерористичної операції/Операції Об’єднаних сил на Сході України. За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, 03 липня 2015 року, указом Президента України №389/2015, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Нагороджений Почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу «За досягнення у військовій службі» ІІ ступеня, Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Джерело