«Один випадковий лайк змінив усе»: Василіса Фролова показала сімейний знімок

Ведуча поділилася історією свого роману.

Українська телеведуча опублікувала рідкісне фото з її чоловіком, продюсером Дмитром Котеленцем та розповіла про початок їхніх стосунків, інформує Ukr.Media.

Василіса Фролова виклала в Instagram Василіса знімок, на якому вони зі своїм сином позують на тлі хмарочосів у Дубаї. У публікації під фото Фролова згадала, як випадково і швидко почався їхній роман із Котеленцем:

"Усе наше життя змінилося після одного випадкового лайка. Спасибі випадковостям. Три роки повних емоцій. Якби не проклята війна…", — підписала ведуча фотографію.

Як раніше розповідала Василіса, вони з Дмитром уже тривалий час знали одне одного, але початок їхнього роману стався після листування в соцмережах. У той час Фролова закінчувала ремонт у своїй квартирі і запропонувала Котеленцю допомогти їй із перевезенням речей. Між ними виникла пристрасть. Як розповіла Фролова в одному з інтерв'ю: "Виявилося, що ця квартира принесла мені щастя. Адже мені потрібно було заземлитися, переночувати там перший раз і завагітніти".

Наразі Фролова перебуває разом із чоловіком і сином у Дубаї, ОАЕ. За словами ведучої, її коханий, який працював у мирний час продюсером, останні шість років працює за кордоном для компанії "Warner Brothers", куди він забрав свою дружину і дитину з початком війни.

Источник