Всі господині варять картоплю неправильно: ось у чому справа

Робіть правильно і збережете всі корисні речовини.

Як зазвичай ви варите картоплю? Миєте бульби, чистите шкірку, заливаєте водою і відправляєте на плиту, а потім варите її до готовності. Що може бути простіше, ніж зварити картоплю? Однак, у ваші дії закралася груба помилка, яка знищить усі корисні властивості овоча, інформує Ukr.Media.

Насамперед слід зазначити, що молоду картоплю краще не чистити. У такої картоплі шкірка ніжна і якщо бульби добре промити, то їх можна подати на стіл просто в "мундирі" і потім їсти продукт не очищеним, так збережеться більше корисних мікроелементів.

Коли в картоплі шкірка стає жорсткою, то її краще зчищати, при цьому більше користі принесе продукт, зварений разом зі шкіркою.

Але не тільки очищення картоплі від шкірки є помилкою. Потрібно звернути увагу на температуру води, в якій ви збираєтеся варити овоч. Зазвичай продукт заливають водою з-під крана і ставлять на плиту, де він повільно закипає.

Досвідчені кухарі вважають, що так чинити неправильно і рекомендують опускати картоплю в киплячу рідину. Тільки так можна зберегти всю користь цього популярного продукту.

Источник