Ось чому борщ у ресторанах такий смачний — кухарі розповіли секрети

Розкрита головна фішка ідеального борщу.

Приготувати смачний борщ зможе господиня, яка має тонкий кулінарний смак і бажання здивувати близьких. Борщ — це страва відкриттів, у ній немає правил і стандартів, як у пирогах чи пончиках. Ще більше, не завжди можна повторити свій же борщ! Щоразу він виходить із новим смаком, хоча інгредієнти залишаються старими. І, на жаль, не завжди ця страва виходить смачною. Не поширюється це тільки на ресторани. З'ясувалося, що у професійних кухарів є своя хитрість, завдяки якій борщ завжди виходить ідеально смачним, інформує Ukr.Media.

Шеф-кухарі розкрили секрети своїх колег, у яких гаряча страва завжди вдається на п'ять із плюсом. За їх словами, справа зовсім не в досвіді або вміннях працівників кухні. Усе ґрунтується на правильно звареному бульйоні. Деякі господині приділяють цьому процесу всього одну годину, хоча бульйон необхідно томити протягом п'яти-шести годин. Найсмачніше гаряче виходить на яловичих кістках.

Також не варто забувати про оцет і цукор, які важливі для збереження яскравого кольору. Ці інгредієнти потрібно тушкувати окремо з буряком. У результаті цих простих маніпуляцій вийде найсмачніший і наваристий борщ.

Источник