Співпраця влади й бізнесу у Володимирі та Нововолинську: як пройшов бізнес-форум підприємців | Новини Нововолинська

Співпраця влади й бізнесу у Володимирі та Нововолинську: як пройшов бізнес-форум підприємців | Новини Нововолинська

Бізнес-форум «Розвиток бізнесу = розвиток громад» — фінальний захід у рамках проєкту задля підвищення підприємницького потенціалу мешканців Володимирської та Нововолинської територіальних громад, який реалізовувався протягом січня-червня за підтримки програми міжнародної співпраці EU4Business, але не єдиний у намірах підтримувати бізнес Волинської області.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Агенції регіонального розвитку Прибужжя.

Захід став своєрідним містком між бізнесом та владою. Він дав можливість зібратися під одним дахом підприємцям та представникам місцевої влади і говорити про масштабування бізнесу в умовах війни, створення дорожньої карти відкриття бізнесу в Європі, підтримки МСП та ін.

Підприємці отримали поштових, щоб налагодити комунікацію з владою, задля розвитку своєї справи, розвитку громади та відновлення економіки країни.

Водночас влада отримала інструменти для роботи з відповідальним і готовим до співпраці бізнесом, який може розвивати регіон. Для інших учасників — це був довгоочікуваний захід для здобуття нових знань та мотивації.

«Бізнес-форум повністю виправдав усі очікування та виконав своє завдання. Ми переконалися, що такий формат для комунікації бізнесу та влади є ґгрунтовним та результативним. Агенція відкрита до співпраці. Ми також готові втілювати нові спільні проєкти задля підвищення підприємницького потенціалу громад Прибужжя», — наголошує Ірина Пикалюк, очільниця Агенції регіонального розвитку Прибужжя.

Більше про захід та відгуки учасників — у відео.

Нагадаємо, «Розвиток бізнесу=розвиток громад»: відбувся масштабний форум підприємців Нововолинської та Володимирської ТГ

Джерело