У Києві чоловік під час побутової сварки звіряче побив опонента уламком керамичної раковини | Події

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів медичного закладу про те, що з квартири на вулиці Митрополита Андрія Шептицького вони госпіталізували невідомого із черепно-мозковою травмою, яка супроводжується сильною кровотечею. Для з’ясування всіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Як розповіла старша слідча Дніпровського управління поліції Юлія Петренко, правоохоронці з’ясували, що чоловік отримав тяжкі травми у результаті конфлікту зі знайомим, з яким разом орендують житло:

«Спершу чоловіки випивали в компанії власника квартири, а згодом між ними розпочалась сварка. Під час з’ясування стосунків зловмисник побив товариша уламком керамічної раковини. Після скоєного чоловік викликав потерпілому «швидку». Лікарі діагностували у місцевого мешканця перелом ключиці, відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку з переломами кісток черепа. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази, а порушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України на місці скоєння злочину. Ним виявився 44-річний уродженець Житомирщини».

За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

«Під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва ми повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває», — додала Юлія Петренко.

За матеріалами поліції Києва

Источник