Надя Дорофєєва і Михайло Кацурін таємно одружилися

Весілля відбулося в Києві.

Блогер Богдан Беспалов розповів, що Дорофєєва та Кацурін таємно одружилися. За його словами, таємне весілля знаменитостей проходило у ресторані «Курені», інформує Ukr.Media.

На своєму YouTube-каналі Беспалов поділився подробицями, стверджуючи, що на весілля було запрошено 68 гостей, включаючи друзів та родичів пари. Серед знаменитостей, які були присутні на цій урочистості, були блогер Антон Птушкін, співак Макс Барських, продюсер Ірина Горова із сином, ведучий Діма Комаров із дружиною, Маша Єфросиніна та інші. Також блогер згадав, що через підвищену конфіденційність гостям було заборонено використовувати камери на телефонах, щоб уникнути фото та відео матеріалів у соцмережах. Слід зазначити, що чутки про майбутнє весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна з'явилися зовсім недавно. Першим про це повідомив фешн-журналіст Роман Тимофєєв.

Вперше про роман пари стало відомо 2022 року. Спочатку вони були друзями, а тоді зрозуміли, що між ними виникли глибокі почуття. Надя та Михайло вирішили розлучитися зі своїми партнерами та почати будувати власні відносини. Дорофєєва вже познайомила коханого з мамою.

Источник