У підрозділах Хмельницької АЕС проходять конкурси професійної майстерності

У підрозділах Хмельницької АЕС тривають конкурси професійної майстерності, метою яких є виявлення кращих за професійною майстерністю працівників. Участь у конкурсі можуть взяти працівники віком до 35 років. Проведення конкурсів профмайстерності сприяє підвищенню продуктивності праці та рівня культури безпеки у колективі.

21 червня ц. р. в електричному цеху ХАЕС визначили кращого за професією «електромонтер». У навчально-тренувальному центрі конкурсанти виконали завдання теоретичного та практичного етапів. Під час виконання теоретичних завдань вісім учасників продемонстрували знання вимог охорони праці, електробезпеки, правил облаштування електроустановок тощо.

Для успішного виконання практичного завдання необхідно було ввести в роботу електричну засувку після ремонту, вимірявши опір ізоляції електродвигуна. На виконання завдання учаснику відводилося 20 хвилин.

Конкурсна комісія у складі фахівців ЕЦ та НТЦ під головуванням начальника ЕЦ, оцінювала дотримання конкурсантами вимог правил, інструкції, іншої нормативної та експлуатаційної документації.

За підсумками обох етапів конкурсу найкращий результат показав Денис Стельмах. Друге місце посів Денис Гедзюк. Третій – Роман Волошин.

Трійка призерів традиційно отримає грошове заохочення, рекомендації щодо кар’єрного розвитку, а переможець представлятиме ВП ХАЕС на галузевому конкурсі професійної майстерності, який цього року відбудеться на Рівненській АЕС.

 

Джерело