Скандал в українському шоу-бізнесі — Володимир Дантес назвав Надію Дорофєєву мишею?

Володимир Дантес відреагував на звинувачення на адресу його нової композиції «Чуєш», яку деякі шанувальники пов'язують із його розлученням із Надією Дорофєєвою.

Артист вирішив прокоментувати значення слів у своїй пісні, інформує Ukr.Media.

У композиції є кілька рядків, які викликали інтерес в уважних слухачів. Деякі з них навіть знайшли прихований зміст. У мережі розгорілися дискусії про те, що Володимир насправді співає про розрив із Надею. Подібні думки викликали такі фрази: «Жовтень вже прийшов, що в тобі знайшов? Полюбив себе, проклянув тебе. У пам'яті сидить останній твій ретвіт. Чи гарна ти? Облиш. Зараз ти, як миш. Я тебе забув, чуєш мене, чуєш? Я тебе забув, більше не дзвони». Шанувальники переконані, що Дантес саме Дорофєєву називає «мишею» у своїй новій пісні. В ефірі «Нашого радіо» співак спочатку спробував ухилитися від відповіді, наголосивши, що не хоче публічних розбірок, особливо з колишньою дружиною.

Пізніше Володимир Дантес запевнив, що не став би говорити щось негативне про свою екс-дружину, оскільки поважає минуле:

"У жодному разі. Дуже дивно, що люди надають такого змісту саме цій фразі, бо я ніколи в житті не зміг би сказати таке про свою колишню, адже я поважаю свої попередні стосунки. Якщо я так про неї говорю, то й себе опускаю. А я дуже люблю себе і не можу цього дозволити".

Новий трек Дантеса вийшов 16 червня. У цій пісні артист від імені свого героя співав про те, що вже «забув» свою колишню. Цікаво, що у кліпі на цю композицію знялася нова кохана виконавця — бізнес-леді Даша Кацуріна. На відео пара злилася у пристрасному поцілунку.

Источник